Leekweek 2014 succesvol van start

LEEK – Zaterdag rond 11 uur is de Leekweek midden in het centrum van Leek gestart. Het weer zat mee en het was al snel gezellig druk bij de vele activiteiten in het dorp. Voor elk was er wat wils, springkussen, speeltoestellen, pannenkoeken eten, muziek en de brandweer van Leek had vele activiteiten georganiseerd.

De kinderen konden een woningbrand en een prullenbakbrand blussen, en met een beetje hulp van de brandweer konden de ouders en kinderen een echte autobrand blussen met het one-zeven blussysteem door middel van schuim. Smiddags rond een uur of vier waren de meeste activiteiten afgelopen en ging Bourgondisch Leek vast start. Met vele kraampjes en lekker eten van verschillende ondernemers uit Leek was het een groot succes. Alle tafels zaten vol en het was een zeer gezellig sfeertje, kortom een geslaagde eerste dag van de Leekweek 2014!

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button