Borduurwerk in gemeentehuis van Leek

LEEK – In de hal van het gemeentehuis van Leek is tot half januari een expositie te zien met borduurwerken van mevrouw L.J.H. Cieraad-de Graaf uit Leek.

Op de tentoonstelling zijn werken met zeer uiteenlopende onderwerpen te zien: van jacht- tot zeetaferelen, van pastelkleurige flamingo’s tot felgekleurde papagaaien, van een exotisch bruidje tot een Egyptisch dodenmasker en nog veel meer. Mevrouw Cieraad heeft haar hele leven al borduren als hobby en vindt het een eer om hoogtepunten van haar producten in het gemeentehuis te tonen.

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur (vrijdags 16.00 uur) en op donderdagavond van 17.30 tot 19.00 uur.

Back to top button