Gratis kaarten voor de FamilieDoeDagen in Leek

LEEK – Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart staat Sportcentrum Leek voor de derde keer in het teken van families. Bezoekers genieten tijdens de FamilieDoeDagen van een gezellig dagje uit. Nog nooit hebben zoveel standhouders op de familiedoedagen gestaan. Via de standhouders (kijk op  www.familiedoedagen.nl) zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar voor vier personen t.w.v. € 32,00.

Een dagje uit levert vaak mooie herinneringen op. Naast de beurs zijn er daarom activiteiten voor alle leeftijden. Om samen te doen en van te genieten. Natuurlijk is LEGO er dit jaar ook weer bij met duizenden bouwsteentjes en bouwwedstrijden. Warner Bros pakt weer uit met de leukste games. Daarnsaast zijn er modeshows, dansacts, fotoshoots, schminken en nog veel meer te zien en te doen.

Bij alle standhouders zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar. De kaarten geven vier personen (ongeacht leeftijd) gratis toegang tijdens de FamilieDoeDagen op 28 februari en 1 maart. Alle standhouders komen uit de regio. Organisator Jacob Veenema van Sportcentrum Leek denkt dat het evenement juist daarom zo’n succes is. “Veel standhouders ontmoeten nieuwe klanten op hun stand. Weken en maanden na het evenement kwamen er nog beursbezoekers in hun zaak. Door de korte afstand is het voor bezoekers gemakkelijk om later nog eens bij een standhouder langs te gaan.”

Meer informatie over de FamilieDoeDagen is te vinden op www.familiedoedagen.nl. De locatie is Sportcentrum Leek, De Schelp 35 in Leek. De FamilieDoeDagen is geopend op 28 februari en 1 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

Back to top button