Nieuw woningaanbod van VDM in Leek, TIMM en TOMM

LEEK – Prettig wonen in de sfeervolle en groen aangelegde, ruim opgezette wijk Oostindie in Leek, wie wil dat nou niet? VDM Woningen heeft in nauwe samenwerking met de gemeente Leek op verschillende locaties binnen deze wijk in totaal 16 woningen ontwikkeld.

De woningen zijn vanaf nu in de verkoop. Omdat in de ontwikkeling rekening is gehouden met de specifieke kenmerken van de omgeving, is een zeer divers aanbod ontstaan. Hierdoor kunnen verschillende doelgroepen worden bediend, ieder met zijn eigen wensen. Voor starters zijn er zes Timm-woningen, in twee blokjes van drie woningen. Met het oog op gezinnen worden zes royale twee onder een kapwoningen aangeboden, vier van VDM en twee in het Timm-concept. Daarnaast zijn er vier Tomm-woningen, vrijstaande woningen tegen een zeer scherpe prijs, in de verkoop. Hierdoor wordt het vrijstaand wonen tegen lage woonlasten voor veel mensen bereikbaar. De prijzen beginnen vanaf

€ 139.500,- vrij op naam voor een starterswoning en € 279.500 vrij op naam voor een vrijstaande woning.

Compleet ingericht

Kenmerkend voor alle Timm- en Tomm-woningen is dat ze zeer compleet worden aangeboden. Dit houdt in dat alle woningen in de basis al worden voorzien van laminaat, vloerbedekking, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafonds, een complete keuken met inbouwapparatuur, volledig ingerichte badkamer etc. Ja, zelfs de “in-between”– gordijnen hangen bij oplevering voor de ramen. U heeft voor de inrichting van uw woning bovendien keuze uit zeer veel mogelijkheden, zodat elke woning zijn eigen interieur en sfeer krijgt, passend bij uw smaak. Terecht kan worden gesteld dat u bij oplevering ’s morgens al ’s middags kunt wonen in uw nieuwe woning. Bovendien wordt u financieel niet verrast door bijkomende kosten en weet u precies waar u staat. Meer weten over de woningen? Kijk op www.timmhuis.nl of kom naar de nieuwbouwbeurs 28 maart in het gemeentehuis.

Bijdragen aan betaalbaarheid

Nog meer besparen op uw woonlasten? Het kan door gebruik te maken van de mogelijkheid die de gemeente Leek biedt de grond niet te kopen, maar te pachten. De Leekster erfpachtregeling heeft zeer aantrekkelijke voorwaarden, waardoor uw maandlasten omlaag gaan. Kijk voor informatie over de mogelijkheden op www.woneninleek.nl. Voor mensen die voor het eerst een woning kopen  biedt de gemeente voor enkele woningen in het plan nog een starterslening aan, waardoor het kopen van een eigen huis wel heel aantrekkelijk wordt. De gemeente Leek kan u hier meer over vertellen. Tot slot voldoen alle aangeboden woningen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en isolatie. Zo worden de buitenmuren en daken voorzien van een pakket isolatie van maar liefst 24 cm, waardoor de energierekening tot in lengte van jaren onder controle is en u een uiterst prettig en comfortabel woonmilieu heeft. De vloerverwarming op de begane grond draagt hier ook aan bij. Zo staat VDM Woningen voor: “Zorgeloos Bouwen en comfortabel Wonen”.

Back to top button