Orange Fox 21 maart in Punt 1

LEEK – Na een enorm succesvolle EP release in Hedon komen ze bij Punt 1 optreden! Deze band bestaat nog maar 2 jaar en hebben nu al een behoorlijk trouwe fanbase opgebouwd met hun eigenzinnige, catchy tracks met invloeden uit rock, indie, soul en zelfs house.

2013 mag een succesjaar genoemd worden met de opnames van een eerste officiële EP, de winst van de bandwedstrijd Plugged en de single Welcome To This World, die voor het eerst werd gedraaid door 3FM DJ Michiel Veenstra tijdens MetMichiel.

Kortom we zijn blij dat wij ze mogen verwelkomen 21 maart!

Aanvang: 21:00
Entree: 5 euro + gratis consumptie

Update:
Voorprogramma zal worden verzorgd door Han Kruize! Een enorm getalenteerde Singer-Songwriter uit Stadskanaal die net zijn nieuwe single ‘Howl’ heeft uitgebracht!
Met zijn prachtige stem sleept hij je mee in het verhaal van zijn nummers en laat je als een wolf huilen naar de maan!

Back to top button