FamilieDoeDagen van start in het Sportcentrum Leek (Video)

FamilieDoeDagen Sportcentrum-9LEEK – Zaterdagmorgen zijn de FamilieDoeDagen van start gegaan. Om half 10 is de beurs officieel geopend door burgemeester Hoekstra van Leek.

Om 10 uur zijn de deuren geopend voor de bezoekers. Al snel liep de beursvloer vol met mensen van jong tot oud. De beursvloer is geopend op zaterdag 2 maart van 10.00-18.00 uur en zondag 3 maart van 10.00-17.00 uur. De FamilieDoeDagen in het Sportcentrum bevatten ongeveer 8000m2 aan stands, kraampjes, evenementen, workshops en ga zo maar door.

Voor jong en oud is er genoeg te vinden en te doen, de beurs is juist bedoeld voor kinderen, tieners, moeders, vaders, oma’s maar ook zeker de jongens. Er zijn ook lege bouwwedstrijden van LEGO en er is een Warner Bros game event. SDM gaf een dans show en tevens een workshop om een dansje te leren en het daarna uit te voeren op het podium.

Op de zes sfeerpleinen presenteren de standhouders uit de regio de laatste trends en ideeën op het gebied van mode, gezondheid, wonen, bewegen, ontspanning, eten, games, auto’s, motoren en nog veel meer.

 Foto’s en video: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button