Reorganisatie Blokker heeft geen invloed op de nieuwe winkel in Leek

LEEK – Blokker gaat landelijk grootscheeps reorganiseren. Dit betekent dat er zo’n 2000 banen verdwijnen en 200 winkels dicht gaan.

Daarnaast zullen alle formules, waar de naam Blokker niet op de gevel staat worden afgestoten. Dat betekent dat Xenos, Big Bazar, Leen Bakker en Intertoys in de verkoop gaan. Deze grootscheepse reorganisatie heeft geen invloed op de nieuwe Blokker in Leek. De exploitanten Alwin en Tieneke Piest van de Blokker in Leek hebben de afgelopen dagen vele vragen en reacties ontvangen, daarom hebben ze besloten om een kleine uitleg te geven die je hieronder kunt lezen.

Door: Blokker Leek
De berichten over Blokker zullen jullie niet zijn ontgaan. Gezien de vele vragen en reacties van klanten lijkt het ons goed om even een korte uitleg te geven.

De reorganisatie is op ons niet van toepassing. Zoals gemeld in het nieuwsbericht gaat het sowieso niet om de Nieuwste Blokker winkels. Circa een jaar geleden waren wij één van de eerste Blokker Franchisenemers die de overstap naar de Nieuwste Blokker winkel konden maken. Wij kunnen daarmee zeggen dat we klaar zijn voor de toekomst en met vertrouwen vooruit kijken.

Verder is het zo dat wij de winkel exploiteren op franchisebasis. Dat wil zeggen dat wij zelfstandig ondernemer zijn en opereren onder de naam Blokker. Daarnaast kopen wij ook in bij andere leveranciers en rechtstreeks bij merken. Onze winkel in Leek is al meer dan 30 jaar in de handen van ons/onze familie.

Dat kan niet zonder trouwe klanten, daarom bedankt voor jullie bezoek en vertrouwen. Wij hopen jullie nog vaak te verwelkomen bij de Nieuwste Blokker in ons mooie dorp.

Alwin en Tineke Piest
en medewerkers

 

   
Back to top button