Lifestyle Event Leek op 1 juni in de Rodenburghal

LEEK – Op maandag 1 juni 2015 wordt er in de Rodenburghal in leek het Lifestyle Event Leek gehouden. Dit evenement met heel veel op het gebied van gezonde voeding, gezond sporten en een gezonde leefomgeving wordt georganiseerd door Niels Jonkman uit Tolbert, student aan het Alfa-college S&B.

“Sport ik wel goed?”, “Hoe bereik ik mijn doel?”,  “Hoe geniet ik in mijn leefomgeving?”, “Eet ik wel gezond?”, “Wat zijn de nieuwe trends op gebied van gezondheid?” en “Hoe hou ik me kinderen gezond?” Vragen zoals deze worden beantwoord op dit evenement.

Op het evenement staan tal van bedrijven die zich bezig houden met het creëren en het behouden van een gezonde levensstijl. Mede om uw vragen te beantwoorden wilden veel bedrijven graag deelnemen aan dit evenement.

Op dit evenement zijn dan ook de volgende bedrijven aanwezig: Fysio praktijk de Roef, Salon Amelior, Soezz high tea, Massage praktijk Jannie Smid, Profiel Wagenaar, Aangenamer leven, Ingrid Dussel personal trainer, Binn wonen, Voetzorg Sharon, Voetbalschool Rodenburg en nog vele andere bedrijven. Dit allen om u en uw familie een gezonde en mooie levensstijl aan te bieden.

De toegang is gratis en voor elke bezoeker ligt er een goodiebag klaar zolang de voorraad strekt.

Er is nog plek voor enkele standhouders. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met de organisator.

Tel: 06-37348856 (Niels Jonkman)

Back to top button