TentFeest tijdens de LeekWeek 2015

LEEK – Een van de onderdelen van de jaarlijkse feestweek in Leek, de LeekWeek, is ook dit jaar het 3 daagse TentFeest op het Evenemententerrein t.o. de Rabobank. Vorig jaar werd het TentFeest na jaren van afwezigheid voor het eerst weer gehouden en met groot succes. Toen bezochten zo’n 2000 mensen de activiteiten op het Evenemententerrein.

Nu wordt het TentFeest verder uitgebouwd met een grotere tent en meer activiteiten! Na de Draverijen op woensdag start het TentFeest ook nu weer met een spectaculaire Ladies Night, de Gooische edtion. Een mooi aangeklede tent, goed entertainment en duizenden euro’s aan prijzen zijn de ingrediënten voor deze donderdagavond (3 september) welke alleen toegankelijk is voor dames vanaf 18 jaar.

De vrijdagavond (4 september) begint met het ModeSpektakel! Meer dan 15 winkeliers uit Leek showen deze avond een deel van hun nieuwe najaarscollectie die na afloop van de show ook direct gekocht kan worden want de winkels in het centrum hebben deze avond een extra lange koopavond! Na de modeshows start “90’s till Now”, een 4 uur durende show met muziek vanaf de jaren 90 tot nu gedraaid door DJ Sowieso!

Zaterdagmiddag zijn de kinderen aan de beurt met een programma vanaf 14.00 met o.a. RTL Telekids discoshow! Zaterdagavond is het grote LeekWeek SlotFeest met de band Maelox en dj DaBass.

Meer info over TentFeest LeekWeek 2015 is te vinden op www.tentfeestleek.nl en www.leekweek.nl

   
Back to top button