Centrumteam Leek wil het centrum van Leek versterken en promoten

LeekLEEK – In de gemeente Leek is een Centrumteam opgericht dat bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, de Handelsvereniging Leek-Nietap, winkelcentrum de Liekeblom en lokale makelaars.

Doelstelling van het Centrumteam is het ontwikkelen van het centrum tot een winkelcentrum met een hoog kwaliteitsniveau en een grote diversiteit aan producten, waardoor er nog meer bezoekers komen.

Het Centrumteam komt voort uit alle activiteiten rond de herinrichting van de openbare ruimte in Leek en Nietap. Naast het upgraden van het straatbeeld is het streven dat ook de kwaliteit van het aanbod in en de uitstraling van het centrum verbetert.

Dit wil men bereiken door gezamenlijk op te trekken bij de werving van nieuwe ondernemingen, de promotie voor het centrum Leek en aanpak van dilemma’s als leegstand. Door informatie uitwisseling en het betrekken van deelnemers uit dit overleg bij nieuwe initiatieven staat men sterker.

Gemeente Leek

Back to top button