Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor Landgoed Nienoord

LEEK – Infocentrum Nienoord is op zoek naar gezellige, vlotte en actieve vrijwilligers die graag een of meerdere dagen in de week willen komen helpen .

Het Landgoed Nienoord in Leek is het meest veelzijdige landgoed van Nederland en mag dan ook met recht een uniek stukje Nederland worden genoemd. Het landgoed kenmerkt zich niet alleen door oude bossen, de prachtige flora en fauna en de kenmerkende Groningse landerijen, maar ook doordat er midden in het landgoed op loopafstand van elkaar meerdere toeristische attracties zijn gevestigd.

Een concert verscholen in de bossen van Nienoord, verschillende modelspoorbanen, een subtropisch Zwemkasteel, het Familiepark, de streekproductenmarkt, windhondenraces, museum Nienoord, koetsentochten… Het is allemaal mogelijk op Nienoord, een landgoed vol verrassingen.

 Infocentrum Nienoord

Infocentrum Nienoord is zeven dagen per week dé informatieplek voor Landgoed Nienoord en het Westerkwartier met veel informatie over wat er op het landgoed en in de omgeving te doen is. Vanuit het Infocentrum worden entreekaarten voor diverse partijen op het landgoed verkocht. Naast de bekende VVV-bonnen zijn er diverse cadeau- en waardebonnen te koop. Verder hebben wij een ruim aanbod aan kaarten en gidsen, zoals autokaarten, wandel- en fietsroutes en watersportkaarten. En in onze winkel kunnen toeristen maar ook mensen uit de omgeving terecht voor originele cadeaus en Groninger Streekproducten. Regelmatig worden partijen ontvangen in het horecadeel en voor het gebruik van de filmzaal. En na een wandeling op het mooie Landgoed Nienoord kunnen gasten hier altijd terecht voor de landgoedfilm en een kop koffie met appelgebak.

Lijkt het u leuk om gasten te ontvangen, hen de juiste kant(en) op te sturen, vragen te beantwoorden,en/of overige zaken te regelen voor groepen bezoekers? Dan is dit een leuke functie voor u..! Bij interesse ontvangen wij u graag voor een kennismakingsgesprek. U kunt contact opnemen, telefonisch 0594-512230 of mail naar [email protected]

Lijkt het u wel leuk maar wil u eerst eens ervaren wat een dergelijke taak concreet inhoudt? Dan kunt u ook altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij u past…

Back to top button