Verlichte dansvloer terug op 80’s Feest Tolbert

TOLBERT – Het Jaren 80 Feest in Tolbert blijft populair. Voor de komende editie, de 24e alweer, op de laatste zaterdag van oktober ligt de voorverkoop op schema, intussen is 75 % van de beschikbare kaarten alweer aan de man gebracht.

Het feest ontstond in 2003 en wordt sindsdien 2 maal per jaar in meerdere zalen van de Postwagen gehouden en is vrijwel altijd vooraf uitverkocht. De komende editie keert de verlichte discovloer weer terug! “Na de brand in de Postwagen (begin 2012) werd de vloer vervangen door andere discoverlichting maar ik kreeg toch regelmatig vragen om een verlichte dansvloer en daarom laten we vanaf nu weer elk Jaren 80 Feest een ‘Saterday Night Fever’ vloer aanleggen”, aldus organisator Sikko Cazemier.

De laatste kaarten voor zaterdag 25 oktober zijn verkrijgbaar bij FiftyFifty en de Postwagen in Tolbert. In Leek zijn de kaarten verkrijgbaar bij Primera, Shoeby, Rodenburghal en Easy. Online bestellen kan op www.jaren80feest.nl.

Back to top button