Laatste vuurwerk verkoopdag ook in de gemeente Leek

LEEK – Vandaag op 31 december is alweer de laatste vuurwerk verkoopdag van 2014 op gang. De twee dagen hiervoor hebben al vele mensen hun vuurwerk opgehaald wat er in de voorverkoop verkocht is.

Maar vandaag de laatste dag is het altijd een drukte van belang met mensen die ineens op het laatste moment nog vuurwerk willen kopen aldus verkoper Hilbert Huizinga van de Welkoop in Leek. Ook bij Profile in Leek stonden er om 11 uur al vele mensen aan de balie hun vuurwerk aankopen te doen. Volgens Tjeerd Wagenaar van Profile Leek is er weinig te merken aan de nieuwe wetgeving waarin vermeld staat dat er pas vanaf zes uur vanavond vuurwerk afgestoken mag worden.

Bij de Partyshop in Leek kan men voor het laatst terecht tot vanavond 20:00 uur om nog vuurwerk te kopen. En Siep van der Veen eigenaar van de Partyshop merkt dat er meer dan vorig jaar in de voorverkoop verkocht is.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button