Turnsters Tiga Leek behaalden goede resultaten afgelopen weekend

Leek – Zaterdag 15 april was de tweede plaatsingswedstrijd voor de turnsters van Tiga Leek. Zowel als teams en individueel hebben de turnsters goede punten weten te behalen. Hopelijk is het genoeg voor de meerkamp finale.

’s Ochtends begonnen de meiden van de middenbouw niveau 5. Ze turnden een goede wedstrijd. Het team Sophia, Sophie, Meintje en Elin werd 1e en het team Denise, Lieke en Ilza werd 3e.

De meiden van de middenbouw mochten ’s middags niveau 4 turnen. Ze hebben de gehele wedstrijd netjes en mooi geturnd. Ze eindigden op sprong met ontzettend mooie sprongen. Al met al genoeg voor een 1e plaats als team. Iris kon niet mee doen, maar was een super support op de tribune! Individueel werd er ook goed gescoord.

’s Avonds mocht de bovenbouw in actie komen. Een mix van Jeugd Denise en Marit, Junioren Ilena en Jojanneke en Senior Anna Sophie. De wedstrijd was vrij chaotisch en dat zorgde voor wat extra stress. Hier gingen ze goed mee om. Al met al een prima wedstrijd met hier en daar weer leerpunten voor de volgende wedstrijden. Ilena en Anna Sophie werden individueel beiden 3e.

   
Back to top button