Sparta 1 weet geen punten te pakken van Ritola 1

ZEVENHUIZEN – Zaterdag 7 februari stond de wedstrijd van Sparta 1 tegen Ritola 1 op het programma, de vorige wedstrijd bleef onbeslist met een stand van 14-14.

Sparta wilde de goede lijn uit de afgelopen thuiswedstrijden doortrekken en kwam goed uit de startblokken, na drie minuten spelen had het aanvalsvak tweemaal gescoord. Het andere vak zette dit door en scoorde de 3-0. Toen kwam het antwoord van Ritola wat 3 keer achter elkaar de korf wist te vinden. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en na een kwartier spelen stond het 5-5. Toen brak er een fase in de wedstrijd aan waarin beide ploegen moeilijk tot scoren kwamen. Helaas had Ritola het laatste woord in de eerste helft en zo gingen de ploegen rusten met een stand van 5-9. In het begin van de tweede helft wist Sparta weer mee te scoren maar de Gebroeders Brink formatie kon geen aansluiting te vinden, het gat werd niet kleiner dan drie doelpunten. En ook in de tweede helft had Ritola het laatste woord en stond er na 60 minuten spelen 10-18 op het scorebord.

Volgende week staat voor Sparta 1 & 2 de streekderby tegen Noordenveld op het programma en daarnaast wordt het kampioenschap van Sparta 2 gevierd, we hopen jullie allen te zien volgende week om ons naar de overwinningen te juichen!