Bestuursleden gezocht bij VV Zevenhuizen na vertrek voorzitter René Holman

ZEVENHUIZEN – Na het vertrek van voorzitter René Holman is de voorzitters functie nog niet ingevuld. Hierdoor rust er meer druk op de overige bestuursleden van de voetbalvereniging. Dus roept René daarom nogmaals op om uzelf aan te melden voor een functie in het bestuur. Niet eens zozeer als voorzitter, maar als bestuurslid. Zo kunnen de werkzaamheden beter verdeeld worden, en wordt het voor iedereen prettiger. Hieronder leest u het persoonlijke bericht namens René Holman.

Beste leden, ouders van leden, en vrienden van VV Zevenhuizen.

Met dit bericht neem ik afscheid als voorzitter van de vereniging. Exact vier jaar geleden ben ik gevraagd om de taak op me te nemen. Als ik nu terugkijk is die tijd omgevlogen! Het was een boeiende en leerzame tijd voor mij en het was een eer om voorzitter te zijn.

Samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers is er veel werk verzet. We zijn overzichtelijk georganiseerd en het bestuur staat midden tussen de leden. Ook op sportief en sociaal gebied hebben we ons ontwikkeld. We hebben een eerste elftal om trots op te zijn en iedereen mag zich welkom voelen bij de vereniging.

Op dit moment is het tijd voor mij om het stokje door te geven aan een ander. Andere mensen hebben weer andere ideeën. Zo blijft de vereniging van ons allemaal.

Op dit moment is er nog geen opvolger. Dit betekent dat de functie van voorzitter de komende tijd niet zal worden ingevuld. Dit legt extra druk op de reeds minimale bezetting in het bestuur. Ik roep daarom nogmaals op om uzelf aan te melden voor een functie in het bestuur. Niet eens zozeer als voorzitter, maar als bestuurslid. Zo kunnen de werkzaamheden beter verdeeld worden, en wordt het voor iedereen prettiger. Hou ook het aanstaande vertrek van Lukas en Marijn in het achterhoofd. Het is dringend nodig dat er bestuursleden bij komen.

Rest mij niets dan de vereniging het allerbeste te wensen en jullie te bedanken voor het vertrouwen en de geweldige tijd. Uiteraard blijf ik wel als lid en vrijwilliger betrokken bij de vereniging, dus ik ga jullie vast nog wel zien!

Met vriendelijke groeten,

René Holman
Voorzitter

 

Back to top button