60-jarig huwelijksjubileum voor echtpaar De Boer-Kuipers in Tolbert

TOLBERT – Op 21 april a.s. is het echtpaar De Boer-Kuipers 60 jaar getrouwd. De heer Lubbertus de Boer en mevrouw Hendrikje de Boer-Kuipers gaven elkaar het ja-woord op 21 april 1955 te Achtkarspelen.

De heer De Boer is geboren op 24 november 1931 in Marum en mevrouw Hendrikje de Boer-Kuipers is geboren op 11 februari 1934 in Achtkarspelen.

De heer De Boer werkte bij een bedrijf in meelhandel en kunstmest. Ook deed hij de melkrit. Na 5 jaar huwelijk heeft het echtpaar op vele markten gestaan met een patatwagen. Na ongeveer 26 jaar op pad te zijn geweest met de wagen werd de heer De Boer ziek. Nadat het beter met hem ging, heeft hij nog een aantal jaren met tweedehandsboeken op markten gestaan. Ook heeft het echtpaar een warenwinkel in De Wilp gehad. Mevrouw De Boer heeft 3 jaar bij het gezin Dalstra (Nuis) in het huishouden werkt.

Het echtpaar heeft 2 kinderen, 3 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Burgemeester Hoekstra feliciteert op 21 april 2015 om 15.30 uur het echtpaar, de Swing 36 te Tolbert.

Back to top button