Modderspelen op 14 juni ter ere van opening Expeditie Nienoord

LEEK – Op zondag 14 juni vinden de Modderspelen plaats in Familiepark Nienoord. Dit kliederige en spetterige evenement wordt georganiseerd ter ere van de opening van Expeditie Nienoord. Dit laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en daarom zal de hele dag in het teken staan van de Modderspelen!

Rollen in de blubber, spelletjes spelen in het modderbad en zo vies mogelijk worden, dat is de missie! DJ Nick van Putten is er ook en zal Expeditie Nienoord officieel openen om 11 uur. Hierna gaat hij leuke muziek draaien zodat er de hele dag door gefeest kan worden!

Tijdens de Modderspelen worden er leuke activiteiten georganiseerd die gespeeld worden in… juist ja, de modder! Zo is er een modderestafette, touwtrekken in de blubber, schatzoeken, modderschilderen en sumoworstelen. Voor de echte waaghalzen is er de Modder Monster verkiezing. Wie wordt het aller-aller viest?

Kom jij meedoen met al deze leuke spelletjes van 11.00 uur tot 16.00 uur? Het Familiepark is natuurlijk gewoon de hele dag geopend van 09:30 tot 17:30. Ook is de brandweer aanwezig om er voor te zorgen dat iedereen weer modder- en zandvrij het park kan verlaten. Bezoekers worden geadviseerd stevige schoenen/ laarzen te dragen en droge kleding mee te nemen.

Wat is Expeditie Nienoord?
Expeditie Nienoord is een educatieve avonturenroute voor jong en oud. De route zit vol met hindernissen midden in de natuur van het Landgoed, tussen alle dieren die daar thuis horen. Tijdens de tocht zijn er vele hindernissen zoals stapstenen, doolhoven, bruggen en vele modderpartijen. En dan is er nóg meer: vissen naar kikkervisjes, moddertaarten maken, touwslingeren, dierensporen zoeken, kijken bij het bijenhotel, het kan allemaal.

Landgoed Nienoord
Landgoed Nienoord is een prachtige locatie, gelegen in de bossen van Leek. Naast mooie wandelroutes is er op het Landgoed een Zwemkasteel, museum en het Familiepark te vinden met leuke speeltoestellen, modelspoorbanen, een kinderboerderij, een paardenbaan en nog veel meer.

Voor meer informatie: www.landgoednienoord.nl

Back to top button