Finding Nieno 9 augustus in Familiepark Nienoord

LEEK – Deze zomervakantie zijn er veel spetterende, spectaculaire evenementen in Familiepark Nienoord. Dit jaar heeft Nieno samen met jou een reis om de wereld gemaakt! Kom jij op zondag 9 augustus langs met Finding Nieno?

Er zijn deze dag vele activiteiten in het Familiepark en op de nieuwe attractie Expeditie Nienoord. Ze hebben allemaal iets te maken met de verschillende werelddelen waar Nieno de afgelopen weken door heen is gereisd.. Zo is er een mini vossenjacht waarin we weer gaan zoeken naar de gouden vos. Er zijn springkussens, skippybalraces en meerdere waterspelletjes om lekker af te koelen. Lekker van de buikglijbaan op Expeditie Nienoord onder aanmoediging van de brandweer, of maak je liever een tochtje over het Landgoed? Dan kun je mee met de huifkar!

Meedoen met #FindingNieno?
Haal je eigen Nieno sticker op bij ons, en plak deze op de meest leuke, gekke, bijzondere vakantieplek. Zet jezelf met Nieno op de foto en tag ons via #FindingNieno op Facebook of mail de foto naar [email protected] en maak kans op een Familiepark abonnement voor het HELE gezin! De winnaar wordt eind augustus bekend gemaakt via facebook.

Kortom deze grote reis mag je niet missen! Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl.

Back to top button