Politie achtervolging met hoge snelheden door Leek (Video)

LEEK – Vrijdagmiddag omstreeks 16:20 uur is er een achtervolging van de politie met hoge snelheden door het centrum van Leek gereden. De politie zat op de A7 achter een blauwe bestelauto(bus) aan omdat de bestuurder daarvan een bekende van de politie is en handelt in (soft)drug vertelde de politie tegenover InfoLeek.

De bestuurder van de auto staat ook bekend als vluchtgevaarlijk en daarom zijn er meerdere politie eenheden opgeroepen. Doordat de bestuurder vermoedelijk het stopteken negeerde is hij er vandoor gegaan en heeft de politie een achtervolging gestart. Er werd met hoge snelheden gereden, ze zijn via de A7 bij Boerakker over de Holm richting Leek gereden, vervolgens door Leek heen over de Diepswal en daarna richting Zevenhuizen via het Hoofddiep richting Haulerwijk gereden. Uiteindelijk is de bestuurder in Oosterwolde door de politie klem gereden en ter plaatse aangehouden.

Back to top button