Zonnige Rabo Familiedag op Familiepark Nienoord

LEEK – Zaterdag 3 oktober konden de jonge spaarders van Rabobank Noordenveld West Groningen Familiepark Nienoord bezoeken. Veel enthousiaste kinderen kwamen hier met hun ouders en/of opa’s en oma’s naar toe.

Naast het spelen in de vele attracties in het Familiepark, een ritje met de trein en het bezoek aan de kinderboerderij, waren er ook nog speciale activiteiten. Deze activiteiten werden georganiseerd door bedrijven die door de Rabobank gesponsord worden.

Op Expeditie Nienoord konden de kinderen in het Indianendorp hun eigen popcorn bakken boven het vuur, er waren Hockey Clinics van de hockeyclub uit Roden, er was een voetbalspel en een ATB parcours waar na even oefenen al flink gecrossed werd.

Natuurlijk was Nieno ook aanwezig, en ’s middags kwam er nog een hele bijzondere gast, Groby, de mascotte van FC Groningen. Deze werd ook erg enthousiast door de kinderen ontvangen. Bij het vertrek konden de kinderen bij het Rad van Fortuin een prachtig cadeautje winnen, zo werd zelfs het weggaan weer leuk.

Met het prachtige weer van afgelopen weekend, het grote aantal bezoekers en de vele positieve reacties is de Rabo Familiedag in het Familiepark zeer geslaagd te noemen!

Back to top button