LEEK – Donderdagmiddag rond vier uur is op de kruising Diepswal met de Euroweg een personenbusje met een jonge fietsster in botsing gekomen.

De fietsster die samen met andere meiden de weg over wilde steken heeft vermoedelijk het busje over het hoofd gezien. Een felle rem-actie van de bestuurder van de bus kon een botsing niet voorkomen. Door de klap kwam de fietsster in het water terecht, zij is door omstanders uit het water gehaald en op de kant gebracht.

De hulpdiensten waaronder twee ambulances, meerdere politie eenheden en het traumateam met de helikopter uit Groningen waren al snel ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Groningen overgebracht. De verkeersongevallen analyse van de politie hebben ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld om het ongeval duidelijk in kaart te brengen.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com