Serious Request Sportdagen bij Rodenburghal Leek

LEEK – Op 21 en 22 december worden sportdagen georganiseerd voor het goede doel Serious Request. Het initiatief komt van de studenten Wander Balkema en Frank Driessen. Zij gebruiken het project als afstudeeropdracht voor de opleiding ALO (algemeen lichamelijke opvoeding). Hierbij willen zij Serious Request steunen. Sikko Cazemier, eigenaar van de Rodenburghal, heeft zijn ruimte ter beschikking gesteld om sportactiviteiten aan te bieden voor het goede doel.

Om een zo groot mogelijk bedrag op te halen hopen de organisatoren dat zoveel mogelijk deelnemers richting de Rodenburghal komen. Voor kinderen zijn activiteiten zoals voetbal, floorball en dansen. Voor het oudere publiek is ingezet op o.a. spinning. Tijdens de dag zijn voldoende nevenactiviteiten om het publiek te vermaken (FIFA 16 toernooi, snelheid schieten).

Mocht u graag mee willen doen aan deze sportdagen bent u van harte welkom. De exacte tijden van de activiteiten komen op www.sikkocazemier.nl. Voor het voetbaltoernooi van teams met 3 of 4 personen (6-9 jaar & 10-12 jaar) geldt een verplichte aanmelding via [email protected]

Voor meer informatie en vragen kunt u mailen naar [email protected]

 

Back to top button