Geslaagden Zwemkasteel Nienoord december 2015

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, meester Lubbert-Jan en juf Harmanna gingen er heel wat kinderen vlak voor de kerstvakantie met het felbegeerde diploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht op weg naar zwemles. Dit is 1 x per week een half uur. Vanaf vijf jaar kunnen ze 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn €46,00(5/10 lessen). Meld uw kind nu aan zodat u direct kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

Let op! Vanwege groot onderhoud is het Zwemkasteel gesloten van 31 december tot en met 7 februari. Vanaf 9 februari zullen de zwemlessen weer starten.

Geslaagd voor diploma A

Ninthe Jongsma, Elena Kort, Marwin Kajuiter, Marith Jonkhart, Samuel Tarmelit, Arnoud Horenga, Eline Teeninga, Cedric Aling, Joey Dik, Delayla Scheffer, Janine Wieland, Fiene Lautenbach, Wesley Pater, Irene Bijma en Anna Hoekstra.

Geslaagd voor diploma B

Thijs Wilco van Die, Fartuwm Husein, Leon Schuiten, Susanne van Rijsewijk, Reinder Bouwkamp, Judith Vonck, Joël Poll, Robine Nienhuis, Nienke van der Velde, Daisy Holt, Eloy Gijsbertha, Esmee Pol, Esmee Cazemier, Sander Jeroen Smits, Wouter Rudolf Wijma, Lars Kompagne, Sylvan Ruiter, Cassidy Roetman, Lisa Boekhold, Beau Waitz, Lynn Renkema, Mila Esmee Wouters en Demy Jeanette Pijpker.

Geslaagd voor diploma C

Senn Krikke, Mariëlle Burema, Nawid Haidari, Levi Romain Laros, Sophie Elise Hansen, Esmee Schuiten, Leon Melroy van der Meulen en Nout H. Mulder.

Geslaagd voor zwemvaardigheid 1

Jay Karamatic en Naomi Janine Natasja Reitsema.

Geslaagd voor zwemvaardigheid 2

Nomi Tomasoa.

Back to top button