Uitbundig, kleurrijk en vrolijke carnavalsavond de Zijlen on Tour.

LEEK – Cliënten van de Zijlen en het Thomashuis kwamen zaterdagavond 6 februari prachtig verkleed naar het sportcafé in het sportcentrum Leek.

Daar werd uitbundig carnaval gevierd waarbij uiteraard veelvuldig de polonaise werd ingezet op de nodige carnavalskrakers gezongen door Siep en Leo.

De avond werd georganiseerd in samenwerking met Stichting Stelten die o.a. de Raad van Elf van Koetsenburg had meegenomen. Prins Jan Douwe de eerste van Koetsenburg heeft samen met prins Andre Hillinga de eerste van de Zijlen de prijzen uitgereikt voor diegene die zich het mooist hadden verkleed.

Het werd een bonte mengeling van sporters, toeschouwers en carnavalsvierders. DJ Rieks van de Zijlen wist nog de nodige jeugdige sporters op de dansvloer te krijgen. Iedereen genoot van de carnavalsavond.

Back to top button