Win een “Ontmoet en Groet” met Andre Hazes jr of Jannes in Leek

LEEK – Komende zaterdag, 27 februari, is het zover: Het Hollands Feest in de Rodenburghal in Leek. Inmiddels zijn er voor dit grote meezingfestijn al zo’n 1000 kaarten aan de man gebracht.

Tijdens het Hollands Feest treden naast smartlappenband Diep Triest volkszanger nummer 1 Jannes en André Hazes jr. op! Ook regionaal talent is vertegenwoordigd zo zullen Pieter van der Zweep uit Groningen en zanger Eltjo van Wijk uit Nieuw Roden te zien en te horen zijn.

Muzikaal staat deze avond daarmee als een huis, van meezingen tot polonaise, van dansen tot inhaken, alles is mogelijk. De Rodenburghal wordt voor deze gelegenheid helemaal omgebouwd tot een sfeervolle, theatrale concertzaal.

Ontmoet en Groet actie:
Voor het Hollands Feest wordt 4 x een “Ontmoet en Groet” (Meet en Greet) verloot! Wil jij hier kans op maken, like dan de Facebook pagina van de Rodenburghal, de Facebook pagina van Jannes en/of Andre Hazes jr. en stuur vervolgens een mail naar [email protected] met jouw telefoonnummer en link naar jouw eigen Facebook pagina! De winnaars worden tijdens het feest bekend gemaakt!

Voorverkoop:
Tickets voor het Hollands Feest in Leek zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland, online op www.rodenburglive.nl en in Leek/Tolbert bij Hair & Beauty, Bio Easy, Shoeby, Hairspecials en de Rodenburghal. De voorverkoopprijs is 15 euro, aan de kassa 20 euro.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.rodenburglive.nl of op www.facebook.com/rodenburghal.

Back to top button