Zoon verwondt beide ouders in Leek

LEEK – Bij een ruzie in een woning verwondde woensdagavond een 27-jarige inwoner van Leek zijn beide ouders. Zowel zijn vader als moeder moesten per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten kregen een melding dat in een woning in het dorp een ruzie gaande was tussen een aantal familieleden. Ter plaats bleek dat de zoon zijn vader had geprobeerd te steken met een mes. De man liep daardoor letsel op. Ook zijn moeder raakte tijdens de ruzie gewond. Beide ouders werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 27-jarige zoon was op dat moment niet meer thuis. Agenten zochten telefonisch contact met hem. Ze wisten hem te bewegen om weer naar huis te komen. Daar werd hij aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

 

Meer informatie over de politieactie donderdagavond: https://www.infoleek.nl/2016/03/02/politie-zoekt-doorgedraaide-man/

Back to top button