Ladiesnight Kledingruilbeurs in Cultureel Centrum Agora groot succes!

LEEK – Maar liefst 120 shoppers bezochten de Ladiesnight Kledingruilbeurs afgelopen dinsdagavond 8 maart. Dames konden eigen kleding/accessoires inleveren en gratis shoppen voor nieuwe kleding en accessoires.

Daarnaast werden kapsels gestyled, make-up gedaan en kleine verstelwerkzaamheden verricht. En dat allemaal met gesloten portemonnee!

Vrijwilligers hebben keihard gewerkt in de voorbereiding en tijdens de avond om alles goed te laten verlopen. Het was een gezellige avond, veel dames bleven lekker kletsen met een kopje koffie of thee en gingen daarna voor de tweede ronde. Vanaf 8 uur was het “shop till you drop” en mocht er zonder limiet worden meegenomen. Iedereen ging bepakt en bezakt de deur uit. Kleding die van de beurs over is, wordt geschonken aan De Kringloopwinkel Novatec in Tolbert, ZIENN opvang en een project in het buitenland. Vrijwilligers, stagiaires, kledinginbrengers en bedrijven in Leek bedankt!! Een erevermelding voor de kapsters die maar liefst 60 vrouwen hebben geknipt in 2,5 uur! Wordt zeker vervolgd.

Back to top button