Goud en Zilver voor Adonis na plaatsingswedstrijden

RODEN/LEEK – Dit weekend werden weer plaatsingswedstrijden voor de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym gehouden. Adonis Sportacrobatiek nam er vijf gouden en drie zilveren medailles mee naar huis.

Op Zaterdag begon het met de zilveren medailes. B-trio Emese van Duinen, Larissa Boonstra en Yanouk Visser draaiden twee strakke oefeningen en kregen het zilver omgehangen. Pupillen trio Myrthe Tognini, Iris Bergsma en Robin Luinge wisten ook twee mooie oefeningen neer te zetten, goed voor een zilveren plak. Tot slot was er zilver voor het A-jeugd trio Amber Bosma, Famke van Wieren en Sharon Fokkens. Zondag was een dag met een gouden randje. ‘s Morgens kregen Junioren 1 mixpaar David Hozeman en Robin Hooijenga al een gouden medaille, net als het trio Melissa Dijkstra, Lisa Vermaning en Demi Vogel in dezelfde categorie. Beide teams scoorden ruim 80 punten waar 70 de limiet is. ‘s Middags kwamen de Junioren 2 en hier viel goud voor mixpaar Stein Briggen & Melissa Jongedijk en trio Sanna Verhoeff, Ester van der Veen en Nienke Woudstra.

Tot slot was er een prachtige gouden positie voor het Senioren trio Mare Blaam, Jadith Haakma en Ilja Goedemoed. Al deze teams mogen nu in actie komen op de Nederlandse Kampioenschappen op 25 en 26 juni in Ahoy, Rotterdam!

Op de 1e foto David Hozeman, Robin Hooijenga, Lisa Vermaning, Melissa Dijkstra & Demi Vogel
Op de 2e foto Emese van Duinen, Yanouk Visser en Larissa Boonstra met trainster Annet Dam

Back to top button