Muziekspektakel en fair op Landgoed Nienoord

LEEK – Op 18 Juni vind er een muziekspektakel plaats op Podium Nienoord voor jong en oud met de enige Noord Nederlandse Cliff Richard & The Shadows coverband The Mystery Men en rockgroep Tweaky Tones.

The Mystery Men speelt voornamelijk instrumentale nummers van The Shadows die op een zeer authentieke wijze met VOX versterkers ten gehore wordt gebracht. Tussen de instrumentale nummers door komen ook prachtige zangnummers langs van de wereldberoemde zanger Cliff Richard. Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van The Maskers, Ventures, Spotnicks,etc.

Rockgroep Tweaky Tones is een groep jonge enthousiaste club muzikanten uit het Westerkwartier die plezier hebben in het maken van muziek.

Ze vormen samen enkele wisselende formaties en bieden een zeer gevarieerd programma. Voor elke generatie brengt de band nummers van de Stones, Amy mc Donald, Herman Brood ten gehore, maar ook af en toe eigen nummers passeren de revue.

Gelijktijdig met het concert vind op Landgoed Nienoord FAIR activiteiten plaats voor de gehele familie, jong en oud. De entree voor Podium Nienoord is gratis.

Back to top button