Winst en verlies voor honkballers Knights

LEEK – In een tijdsbestek van vier dagen ontmoetten Knights uit Leek en Caribe uit Groningen elkaar twee keer. Donderdagavond in Leek stond een goed werpende Jeroen Mulder op de heuvel voor de Leeksters. Hij kreeg uiteindelijk 11 punten tegen, maar daarvan kwamen er zes binnen op fouten in het Leekster veld.

René Eckhard was goed voor drie honkslagen. Jeroen Mulder en Wouter Cruiming sloegen beiden een twee honkslag. Rutger Meijer, Floris Meijer en Peter ten Raa sloegen beiden twee hits. Knights scoorde in totaal 17 maal en won dus met 17-11.

In de return op zondag was het duidelijk andere koek. Knights kwam er dit maal niet aan te pas op het sterke werpen van Caribe en scoorde slechts vier maal. De Leekster pitchers zagen zich niet gesteund door het veld. Ze kregen 15 punten tegen, maar daarvan waren er slechts vier aan de worpen van de pitcher te wijten. Eindstand 15-4.

Zondag speelt Knights tegen koploper Blokes.

Archieffoto

Back to top button