Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

TOLBERT – Tijdens het laatste kwartaal van 2016 organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert  weer diverse leuke, gezellige activiteiten voor jong en oud.

Om te beginnen zijn er tijdens de herfstvakantie 4 verschillende activiteiten gepland.

Op donderdag 20 oktober is er vanaf 20.00 uur in Partycentrum De koetsier een pub quiz met vrije toegang. Een leuke quiz met quizmaster Nick van Putten.  Doe mee in teams van 4 personen, deze kunnen op de avond zelf ook nog worden samengesteld en test u kennis op vele onderwerpen. Opgave graag vooraf via facebook of  [email protected] .

Vervolgens kan er vrijdag 21 oktober vanaf ca. 20.30 uur in De koetsier  meegedaan worden met Sing a long / karaoke. Gezellig zingen of playbacken. De entree is gratis dus doe mee of kom gewoon langs en geniet van deze gezellige avond.

Voor de jeugd is er zaterdag 22 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een knutselmiddag met gratis entree in De Cazemierboerderij. Je kunt je eigen knutselwerkjes maken, je kunt je laten schminken, kleur een mooie kleurplaat of maak je eigen tekening. Laat zien hoe creatief je bent en kom langs met je vriendjes en vriendinnetjes.

Tot slot is er zondag 23 oktober vanaf 13.00 uur in De Cazemierboerderij een klaverjas- en bingomiddag. Voor beide activiteiten zijn leuke prijzen te winnen. Graag wel van te voren aanmelden via facebook of [email protected]. De kosten voor het klaverjassen zijn € 2,50. De bingokaarten kosten € 2,50 per stuk of 6 stuks voor € 10,00. Een gezellige activiteit voor zowel jong als oud. Dus komt allen.

Verder is er op vrijdagavond 11 november een lampionnen wedstrijd in kapsalon Hair & Beauty aan de Hoofdstraat in Tolbert. Wie heeft de mooiste, leukste, creatiefste lampion. Verdere info volgt nog of kijk op www.volksvermakentolbert.nl.

Ook Sinterklaas is Tolbert dit jaar niet vergeten. De Sint heeft ons laten weten dat hij en de pieten dit jaar op zaterdagmiddag 26 november in Tolbert langskomen. Hoe de sint dit jaar aankomt wilde hij nog niet verklappen, maar…. het kon wel eens een verrassende aankomst zijn. Verdere details volgen later.

En als de Sint weer vertrokken is, komt de kerstman alweer. Ook dit jaar is er weer een kerstdorp in Tolbert. Op zaterdagmiddag en -avond 10 en zondag 11 december overdag is de HJC manege weer aangekleed als een groot overdekt kerstdorp met de gebruikelijke leuke sfeer en gezelligheid.

Kortom tot ziens in Tolbert, we zien u graag komen.

Back to top button