Politie vraagt getuigen steekincident Leek zich te melden

LEEK – De politie zoekt getuigen van een steekincident in Leek van afgelopen woensdag 30 november. Hierbij is een 28-jarige man uit Delfzijl aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Mogelijk zijn er getuigen die woensdagochtend rond 9.00 uur iets opvallends hebben gezien of gehoord in het gangetje aan de Grieterij. Als u beschikt over meer informatie dan kunt u contact opnemen met de rechercheGroningen via 0900-8844.

Woensdagochtend kwam bij de politie een melding binnen van een steekincident aan de Jonkerslaan in Leek. Hulpverleners troffen een 25-jarige vrouw aan met een snijwond in de keel. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw gaf aan dat ze op de fiets was gestoken door een voor haar bekende man.

Er is direct in de omgeving gezocht naar de man. Daarbij is ook een politiehond ingezet en is de hulp van het publiek ingeroepen via burgernet. Het is op dat moment niet gelukt om de verdachte te vinden. Uiteindelijk heeft de man zichzelf op een politiebureau gemeld. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Archieffoto

Back to top button