Open week in Sportcentrum Leek begin januari

LEEK – De deuren van Sportcentrum Leek worden in januari weer geopend! Al op de tweede dag van het nieuwe jaar kunt u in het fitnesscentrum terecht voor sport, fitness en plezier.

Tijdens de Open Week zijn ook niet-leden welkom in de fitness en kan iedereen genieten van alle faciliteiten die het Sportcentrum biedt. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de fitness apparaten, kunnen verschillende groepslessen geprobeerd worden en is er beschikking tot onder andere de sauna, zonnebank en het aanbod van koffie, thee en fris. Lekker gezond en fit aan een nieuw jaar beginnen!

Nieuw dit jaar is het cross toestel dat in augustus jongstleden in de fitness ruimte geplaatst is. De mogelijkheden die dit toestel met zich meebrengt zijn enorm. Alle spiergroepen kunnen getraind worden, op allerlei verschillende manieren. Nieuw op het groepslesrooster is dan ook de Crosstraining. Speciaal voor de 65+’ers is op maandag en woensdag om 13.00 uur een fitness circuit op het rooster toegevoegd. Een mooie manier om gezamenlijk in beweging te zijn en fit te blijven, met een gezellig kopje thee of koffie na de oefeningen. Bodysupport Lifestyle is een programma waarbij je persoonlijk begeleid wordt in je doelen. Niet alleen training wordt bekeken, maar ook voeding en gewoontes. Ook het Muscle Up programma is bij de mogelijkheden toegevoegd. Met dit programma wordt onder professionele begeleiding spiergroei bewerkstelligt. Daarnaast is de Milon Cirkel nog steeds immens populair. In slechts 35 minuten heeft u een volledig effectieve workout achter de rug. Zo is er geen excuus meer mogelijk.

Maandag 2 januari start de Open Week en deze zal duren tot en met 11 januari 2017. Op maandag 2 januari is er om 19.00 uur een gezellige nieuwjaarsborrel en een DJ die in de fitness zal draaien! Op donderdag 5 januari wordt er om 19.00 uur een crossfit demonstratie gegeven door Sietse van Allround Crossfit Groningen met daarbij een training om het toestel te leren kennen.

Het fitnesscentrum is geopend op maandag en vrijdag van 07.00-22.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00-22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00-14.00 uur. Als niet-lid ontvangt u bij uw eerste bezoek aan de Open Week een pasje waarvoor een borg van vijf euro gevraagd wordt. Deze krijgt u uiteraard aan het einde van de week weer terug. Als je je inschrijft in de Open Week betaal je geen inschrijfgeld en sport je de gehele maand januari gratis!

Wees welkom vanaf maandag 2 januari tot en met woensdag 11 januari in het fitnesscentrum van het Sportcentrum in Leek! Als u meer wil weten of op zoekt bent naar extra informatie kunt u terecht bij de balie van het Sportcentrum , bellen naar 0594-512040 of bekijk de website: www.sportcentrumleek.nl. U kunt uw vraag of opmerking ook mailen naar [email protected].

Back to top button