LEEK – De afgelopen weken zijn er doelbewuste vernielingen gedaan op de accommodatie van VEV’67 in de wijk Oostindie.

Zoals op de foto’s te zien is, zijn er twee stoelen van de dug-out op het kunstgras vernield. Een doelnet is losgesneden. De borden van “verboden toegang” zijn losgeknipt van het gaas. De afvalbak op het kunstgras is op de kop gezet en geleegd. Een drietal mollenklemmen zijn uit de grond getrokken en weggegooid.

Het bestuur vraagt allen die gebruik maken van de accommodatie, mede toezicht te houden zodat deze zinloze vernielingen mogelijk voorkomen kunnen worden. Indien iemand weet wie deze vernielingen gepleegd heeft, dan wil het bestuur graag weten op wie de gemaakte kosten verhaald kunnen worden. Dat kan via telefoonnummer: 06-41396397

VEV’67 heeft melding gedaan bij de politie van deze vernielingen.