Leek krijgt een gezamenlijk alcoholbandje tijdens de Pinksterfeesten

LEEK – Tijdens het Pinksterweekend in Leek komen de organisatoren van de diverse muziekevenementen met een gezamenlijk “alcoholbandje”.

Alcoholische dranken worden uitsluitend verstrekt aan 18+ en om te voorkomen dat zij zich telkens moeten legitimeren is dit initiatief ontstaan.

Het is met name bedoeld voor 18 tot 25 jarigen, zij legitimeren zich 1 keer, krijgen een bandje om de pols en hiermee kunnen ze alcoholische dranken kopen bij de diverse evenementen in het centrum van Leek, het kermisterrein en Podium Nienoord.

Het gezamenlijke alcoholbandje is een idee van Flinke Pink organisator Sikko Cazemier. De gemeente Leek toonde zich positief in dit initiatief, levert de bandjes en zorgt voor de verspreiding onder de horecabedrijven en organisatoren tijdens het Pinksterweekend.

De bandjes zijn vanaf vrijdag 2 juni o.a. verkrijgbaar bij Max Otter, Feesttent de Tip en op Podium Nienoord.

Back to top button