Begin juli goed op de Streekproductenmarkt Nienoord

LEEK – Aanstaande zaterdag 1 juli wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Kom naar de markt om heerlijke en creatieve producten uit te zoeken voor u thuis. Wilt u verrast worden op onze markt, kom dan zeker aanstaande zaterdag bij ons langs, want dan kunt u genieten van de eerste kersen die op de markt verkrijgbaar zijn afkomstig  van Fruitteeltbedrijf Oudenbosch.

U kunt op onze markt uiteraard ook de lekkerste boodschappen halen. Denk maar eens aan de verrassende huisgemaakte jammen met 75% minder suiker van De Poffertery en het verse brood van Biobakker Van Esch en de verschillende kruiden van Alma Chutney’s en Inmaak of kaas van Geitenhouderij ter Veen. De kraam met onbespoten groenten, waaronder courgettes, rabarber, tuinbonen, peultjes, capucijners, sla en snijbiet staat ook weer voor u klaar en wordt er op de markt verse paling gerookt.

Op onze markt kunt u ook terecht als u binnenkort wat te vieren heeft. Chez Christine staat met haar kraam met zelf gemaakte lekkernijen als cake, cupcakes, suikerwerk, taart op bestelling maar ook taart benodigdheden, zoals bakblikken, fondant, tools en dergelijke, maar ook hapjes en tapas.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

De standhouders op de markt leveren de lekkerste regionale producten: ook voor uw boodschappen.

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben. Een lijst van onze standhouders treft u binnenkort aan op de vernieuwde website.

Back to top button