Dorpsfeest Oostwold “Het wilde Oostje, Westerndorp Eastwood”

OOSTWOLD – Oostwold is toe aan de vierde editie van het dorpsfeest! Van 31 augustus t/m 2 september en dit jaar wordt er gestart, wegens groot succes op donderdag 31 augustus met een muzikale pubquiz met welbekende quizmaster Jan Vink en met medewerking van DJ BEEZ & DJ Lady S.

Op zaterdagavond knallen we eruit met de band Grooving! Daartussen is op de vrijdagavond het inmiddels zeer populaire Jeu-de-Boules en het beruchte ofwel beroemde straten/dorpenvolleybaltoernooi. De vrijdagavond wordt afgesloten met muziek van drie bekende DJ’s die in Oostwold gewoond hebben. Voor de jeugd is er een voetbaltoernooi en een kinderdisco (verkleed).  Zaterdag gaan we verder met kaboutersport voor de jeugd van 4 tot 8 jaar (unieke samenwerking tussen KV OWK en Pelikaan S), een lawaaioptocht door het dorp en een ‘brakke’ brunch. ’s Middag is er een vossenjacht door het dorp in Westernstyle, er is zeepvoetbal en er zijn Westernspelletjes. ’s Avonds is er een buffet bij Eetcafé Het Witte Paard en daarna de afsluiting met een daverend optreden van Grooving! in de Gaveborg.

Kortom een mooi en vol programma met wederom dit jaar, op veler verzoek, een echte camping. Voor een ieder die graag gezellig wil afsluiten met de medefeestgangers, of voor diegene die geen onderdak in Oostwold heeft of het te ver lopen vindt naar huis, bieden we de mogelijkheid om zijn/haar tent op te slaan in de omgeving van de Gaveborg!

Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de titel ‘Leukste straat van Oostwold’. De straten worden versierd met als thema het Wilde Westen. Een deskundige jury bepaalt wie een jaar lang de titel “Leukste straat van Oostwold” mag voeren. Wij hopen er met zijn allen een prachtig feest van te maken! Wij hebben er zin in!

Back to top button