Wekelijkse looptraining vanaf sportpark Rodenburg

LEEK – Wil je jouw looptechniek en basisconditie verbeteren? En kan je 3 km achtereen hardlopen?

Dan kan je deelnemen aan de wekelijkse trainingen vanaf Sportcentrum Rodenburg. De training is gericht op de recreatieve loper, die ook af en toe een wedstrijdje wil lopen. Plezier krijgen en houden in het hardlopen staat voorop, door samen met anderen te lopen zul je zien dat je prestaties vooruit gaan.

Elke training bestaat uit: inlopen, losmaakoefeningen en loopscholing, het kernprogramma en uitlopen. Het kernprogramma bevat meestal intervaltrainingen in verschillende tempo’s en soms een duurloopje. We lopen in de omgeving van Leek/Tolbert en ’s zomers op Landgoed Nienoord. Bij de sporthal is kleed- en douchegelegenheid. De training is een uitstekende voorbereiding op bijvoorbeeld de 4 Mijl van Groningen op 8 oktober of de Adventure-Run Ameland op 16 december.

De trainingen worden gegeven door Peter Wolters (zie foto), looptrainer 3 Atletiekunie. De trainingen zijn op woensdag vanaf 19 uur en de eerste is op 6 september a.s. Aanmelding kan telefonisch op (0594) 740 842 of per email naar [email protected].

Back to top button