Inlooptrainingen bij Stichting Autisport Leek op vrijdag 6 en 13 oktober

LEEK – Wordt uw kind boos van verliezen? Begrijpt het niet altijd wat nou de bedoeling is? Ligt het tempo te hoog, of is het te spannend? Heeft het moeite met bewegen?

Allemaal belemmeringen, die het voetballen bij een ‘gewone’ club moeilijk, zo niet onmogelijk kunnen maken. Maar wat nu, wanneer uw kind voetballen wel heel leuk vindt en graag mee wil doen? 

Dan biedt Stichting Autisport Leek uitkomst. 

Bij Stichting Autisport Leek kunnen kinderen in kleine groepen, lekker sporten en zich verder ontwikkelen. De trainingen zijn voornamelijk gericht op voetbal, het beter leren bewegen en samenwerken van het kind. Dit gebeurt met extra hulp en uitleg en onder leiding van een ervaren voetbaltrainer/begeleider.

Deze voetbaltrainer heeft ervaring met deze doelgroep en bij FC Groningen. Zijn goede vriend Groby is door hem uitgenodigd bij de inlooptraining op vrijdag 13 oktober.

Dus, is uw kind een voetballiefhebber, en wil het graag weten of voetballen bij Stichting Autisport Leek iets voor hem/haar zou kunnen zijn? Kom dan vrijdagmiddag 29 september en/of vrijdagmiddag 6 oktober a.s van 16.30-17.30 uur (7-12 jaar) of van  17.30-18.30 uur (12-18 jaar) naar de velden van voetbalclub VEV’67, de Knip 2 in Leek.

Aanmelding is gewenst in verband met de begeleiding. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Stichting Autisport Leek via Tineke Slagter 06-49122664 of Lena van der Kaap 06-14904921, [email protected] of www.autisportleek.nl

Back to top button