Derde editie Kerst Sing-In bij De Hoeksteen

LEEK – Op zondag 17 december 2017 wordt in De Hoeksteen, Lindensteinlaan 1 te Leek voor de 3de keer een Kerst Sing-In georganiseerd. Beleef samen met het Christelijk Mannenkoor, het Interkerkelijk koor Testify, het Popkoor en het Mannenensemble Niche, allen uit Leek, deze bijzondere (mee)zingmiddag.

Speciaal voor deze gelegenheid is een kinderkoor samengesteld. En natuurlijk doet ook de CMV Harmonie Leek weer mee. Een gezellig muzikaal samenzijn, waar u vrij in en uit kunt lopen tussen 14.30 en 17.30 uur. U kunt genieten van koorzang, kerstmuziek en samenzang in een sfeervol ingerichte kerk.

Niek Schuringa (orgel) en Chr. Muziekvereniging Harmonie Leek begeleiden de samenzang.
Er zijn drankjes verkrijgbaar en in de Westwing worden er kerstverhalen verteld.

De toegang is gratis, een gift is welkom.

Back to top button