Brandweerman Herman blust na 10 jaar zijn laatste brand in Tolbert

TOLBERT – Zaterdagmiddag 30 december zijn de vrijwilligers van brandweer Leek opgeroepen voor een buitenbrand bij de Postwagen in Tolbert.

Ter plaatse stond een stapel afvalhout in brand wat door brandweerman Herman Bouius geblust moest worden. Dit was zijn laatste inzet voor het korps Leek omdat Herman na 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest in Leek hier mee stopt. Herman gaat met zijn gezin verhuizen en zal in Holten gaan starten met zijn nieuwe baan. Ook hoopt hij daar in de toekomst aan de slag te kunnen als brandweer vrijwilliger. Herman heeft zijn collega’s bedankt voor de leuke tijd en gaat het team zeker missen.

Omdat Herman erg van eten houdt hebben zijn collega’s als verrassing een hamburger geregeld van ruim 2 kilo waar uiteindelijk iedereen van mee kon eten onder het genot van een afscheidsborrel in de Postwagen.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button