Muzikaal voetbaltoernooi in de Rodenburghal

LEEK – Zaterdag 17 maart a.s. wordt alweer de 6e editie van het recreatieve en muzikale voetbaltoernooi in de Leekster Rodenburghal gehouden. Het ééndaagse toernooi ontstond in 2013 en vindt sindsdien jaarlijks plaats in het vroege voorjaar.

Ook deze keer strijden 10 teams om de enorme bokaal, de inschrijving is inmiddels al gesloten. Het toernooi kenmerkt zich door een uitgebreide muzikale omlijsting. In de grote hal draait en presenteert deejay Mark Nauta de muziekjes en kondigt de wedstrijden aan. In de SportLounge van de Rodenburghal staan de komende editie 4 acts op het programma: Lucas & Gea, Leo Klok, Koos Jansen en Robert Pater.

Het toernooi start 17 maart om 19.00 uur en het muziekprogramma begint rond 21.00 uur. De entree is gratis.

Back to top button