Gezellige opening Wasservice De Vaart

TOLBERT – Op vrijdag 19 januari 2018 is de Wasservice van De Zijlen in Tolbert feestelijk geopend. Locatiehoofd Haike Nillesen hield een korte toespraak. Daarna lieten de medewerkers met grote wasmachines het wasproces zien. Met veel bubbels werd de wasservice geopend!!

In 2017 is de Wasservice van De Zijlen verhuisd van het terrein van Sintmaheerdt naar de Feithsweg in Tolbert. In een prachtig verbouwd pand werkt de wasservice als een professioneel en goed geoliede (was)machine!
Elke werkdag wordt de was van verschillende woonvormen van De Zijlen gedaan, van de aanlevering, het wassen van kleding tot het vouwen en retour zenden.

Bij de wasservice werken mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door medewerkers van De Zijlen. De werknemers zijn blij met hun nieuwe onderkomen en hebben dat vrijdagmiddag gevierd met een grote groep belangstellenden waaronder familie, mensen van De Zijlen en omwonenden.

Back to top button