Koor In Between heeft nieuwe dirigente

LEEK – Na het vertrek van dirigent Edwin Velvis heeft het algemeen zangkoor In Between in Leek inmiddels een nieuwe dirigente: Jelena Vesković uit Groningen. Ze behaalde haar bachelor aan de ‘Academy of Arts’ van de universiteit in Novi Sad (Servië). Als onderdeel van haar studie muziekeducatie is zij opgeleid als koordirigente. Vervolgens behaalde zij haar Master aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Al op jonge leeftijd was Jelena een zeer actief koorlid. Haar ervaring in nationaal en internationaal opererende koorgezelschappen heeft haar tot een routinier gemaakt in haar vakgebied, zodat ze het zingen in een koor ook van binnenuit kent.

Jelena werkt als freelancer aan de ontwikkeling en realisatie van muziekprojecten op het gebied van Muziek & Dementie (City Proms Embrace) en vluchtelingenwerk (St. De Vrolijkheid). Hierin bundelt zij haar kunde als dirigente, workshopleider en harpiste.

Het ruim vijftig leden tellende koor repeteert op woensdagavond in De Hoeksteen aan de Lindensteinlaan 1 in Leek. Belangstellenden worden vrijblijvend uitgenodigd enkele repetities mee te maken. Meer informatie is te vinden op de website www.koorinbetween-leek.nl

Back to top button