Streekproductenmarkt Nienoord, afgelast!

LEEK – De streekproductenmarkt Nienoord van zaterdag 3 maart 2018 gaat NIET door wegens de weersomstandigheden.

Aanstaande zaterdag 3 maart wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Kom naar de markt om heerlijke en creatieve producten uit te zoeken voor u thuis. We beginnen deze maand goed door u weer een markt aan te bieden met veel heerlijke en creatieve producten. Wat is het mooier om op de markt goede inkopen te doen om de lentemaand goed te laten starten bij u aan tafel.

Wat dacht u van overheerlijke frisse jammetjes met weinig suiker (75% minder). Smaakjes zoals o.a. gele pruim, peer-pruim-hazelnoot, ananas-kokos, cranberry, peer-speculaas van De Poffertery, en de verschillende kruiden van Inmakenenzo.nl en de heerlijke honing van Imker Kapma. Uiteraard treft u ook geitenkaas en geitenkwark aan van Geitenhouderij ter Veen en kaas gemaakt van koeienmelk bij de stand van Hoogendoorn. Vergeet vooral de lekkere eieren niet voor een oergezellig ontbijt. Het Lekkere Winkeltje biedt u de grootste keus in droge worst aan en uiteraard nemen ze ook weer erwtensoep en warme grillworst mee.

Het wordt nog gezelliger op de markt omdat Grietje Terwisscha en Klaas van der Veen samen op de trekzak leuke liedjes te horen gaan brengen vanaf 11u00.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Kom daarom ook naar de markt op zaterdag 3 maart voor een gegarandeerd goed begin van uw weekend.

We hebben ook even een vooraankondiging voor de markten van april en september 2018. Wij dagen iedereen uit om op de markt van september de grootste pompoen te laten zien, daarom delen wij op de markt van april a.s. pompoenpitten uit. Deze wedstrijd gaat erom wie de grootste pompoen heeft gekweekt. Eind maart leest u daar veel meer over. Houd daarom onze website en Facebookpagina maar goed in de gaten.

Verder wil Willekleurige draden graag in contact komen met spinners/ spinsters en breisters voor de wolmarkt van 5 mei. Scheperij Nienoord en Willekleurige Draden gaan een uitdaging aan. Kom daarom 3 maart ook even  aan  de kraam en hoor wat Willekleurige Draden van plan is en geef u op om 5 mei tot een onvergetelijke dag te maken.

De standhouders op de markt leveren de lekkerste regionale producten: ook voor uw boodschappen.

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, brood, eieren, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Een lijst van onze standhouders treft u aan op onze vernieuwde website http://streekproductenmarktnienoord.nl.

Back to top button