LEEK – Op Goede Vrijdag 30 maart gaat het nieuwe seizoen van start. Familiepark Nienoord bestaat 65 jaar en dat vieren we dit seizoen met leuke evenementen, kortingsacties en nog veel meer…

Speciaal voor deze extra feestelijke opening komen Shaun het Schaap en zijn goede vriend Bitzer op Goede Vrijdag 30 maart naar het Familiepark. Om precies 11.00 uur openen Nieno, Schaun en Bitzer knallend het nieuwe seizoen en het feestelijke programma. Met Meet&Greets met Shaun en Bitzer, een handje schudden, high fiven of samen op de foto. Ook komen de look a likes van Shaun en zijn vrienden in actie, bekijk de schapen demonstraties en beleef een dag vol speelplezier.

Vanaf dit jaar is er dagelijks animatie op het park, dus kom alvast kennismaken met je nieuwe helden. Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs is €2,50 inclusief een consumptie (koffie/thee of ranja). Entreekaarten voor de opening zijn vanaf 23 maart verkrijgbaar bij het Infocentrum en Zwemkasteel. Abonnementhouders kunnen de opening vrij bezoeken op vertoon van hun Familiepark abonnement. Koop je Familiepark abonnement nog extra voordelig in de voorverkoop tot en met 31 maart.

Shaun is geliefd bij iedereen! Kom jij ook op 30 maart?