Politie vraagt op ludieke wijze of ‘Jeugd van Leek’ hun troep opruimt

LEEK – Al enige tijd is er bij het parkeerterrein van Nienoord overlast van rotzooi wat achter blijft en op de grond blijft liggen en zijn er vaak bandensporen te zien wat er op wijst dat er ook met auto’s ‘gespeeld’ wordt. Middels een ludieke oproep op Facebook hoopt de politie dat hier verandering in komt.

Beste jeugd van Leek en omstreken.

Wij, het team van Politie Ommelanden West , vragen ons af of jullie visuele gezondheid wel in orde is. We zien namelijk met grote regelmaat een enorme troep op de parkeerplaats bij Nienoord. Ons advies zou dan ook zijn: ‘bezoek eens een opticien’. Want blijkbaar zien jullie de aanwezige prullenbakken niet goed.

Oh en nog even iets: Een bezoekje aan een rijschoolhouder zou ook geen kwaad kunnen. Want gelet op de bandensporen op het asfalt, vrezen wij dat jullie voertuigbeheersing wat beneden peil is

Groetjes,
Politie Ommelanden West

Back to top button