Bedrijvencompetitie TC Nienoord

LEEK – Na een geslaagde eerste editie in 2017 heeft TC Nienoord voor het tweede opeenvolgende jaar een bedrijvencompetitie voor haar sponsoren georganiseerd. Het evenement werd door de sponsorcommissie van de tennisclub opgezet met als doel het sporten binnen het bedrijfsleven te promoten, en om daarnaast een zakelijk netwerk tussen de diverse deelnemers tot stand te brengen, of verder te verbeteren.

De ingeschreven teams speelden verdeeld over drie dinsdagavonden in mei hun wedstrijden onder bijna ideale weersomstandigheden. Aan deze tweede editie deden in totaal 14 verschillende bedrijven uit Leek en omgeving mee: een stijging van meer dan 25% ten opzichte van vorig jaar! Op speelniveau werden de verschillende teams ingedeeld, waarbij de organisatie het er unaniem over eens was, dat het tennisniveau een positieve ontwikkeling had doorgemaakt in vergelijking tot de eerste editie.

Er ontstond een sportieve -maar ook vooral gezellige strijd- tussen de deelnemende bedrijven met uiteindelijk twee poulewinnaars; Rabobank Noorderveld West Groningen en Veenhuizen Bedrijfsauto’s. Een tweetal teams kreeg voor hun inzet een ‘aanmoedigingsprijs’.

Tennisclub TC Nienoord kan terugblikken op een wederom succesvol evenement, dat jaarlijks georganiseerd zal worden. Een groot gedeelte van de deelnemers van deze editie heeft in ieder geval al toegezegd volgend jaar wederom te zullen deelnemen!

Back to top button