Masterszwemmers Zwemclub Aqualero opnieuw in de prijzen

LEEK – fgelopen weekend deden enkele masters van Aqualero mee aan de slotwedstrijd van het Zuyderzee Masters Circuit in Grootebroek.

Het ZMC is één van de bekendere wedstrijdcircuits van de masters in Nederland. Het bestaat uit een serie van 9 wedstrijden, waarbij punten kunnen worden verdiend in het sprint- en allround klassement.

De zwemmers van Aqualero waren weer zeer succesvol. Prijzen waren er voor Tessa Benjamins (2e/sprint), Selly Swieringa (3e/sprint), Marcel Jonkman (1e/sprint) en Annette Korving (2e/sprint). Iris Spijkstra deed af en toe aan een wedstrijd mee en viel buiten de prijzen. Wel verbeterde ze tijdens de laatste wedstrijd haar tijd op de 400 meter vrij met 8 seconden.

De Aqualero masters kunnen terugkijken op een uitstekend zwemseizoen!

Back to top button